LinkedIn for søkere

Nå blir det lettere for ledere på jobbjakt

LinkedIn LederjobbRekruttering av ledere krever mye. De beste kandidatene er som regel i jobb og opptatt med å fokusere på sine daglige gjøremål, de kaster ikke bort tiden sin. Det er ikke så lett å få de beste kandidatene til å søke på nye jobber. Lederjobb.no gjør det enklere for kandidaten ved å utnytte sosiale medier på en effektiv måte.

Utfordringene med lederrekruttering gir et lønnsomt marked for Headhuntere. Bedrifter betaler flere hundretusen for å få hjelp til å friste gode kandidater til å skifte jobb.

Etter at headhunteren har gjort mange grundige analyser og vurderinger, er bildet på idealkandidaten formet. Headhunteren skal så i gang med det som kalles SEARCH. Når blokken er full av potensielle kandidater skal headhunteren bruke sin beste overtalelsesevne til å friste gode ledere. Her kan det ofte skje en glipp!

Headhunteren ber den supermotiverte kandidaten om å gå inn og søke via et registreringsskjema, de aller beste og mest effektive kandidatene gidder ikke det, her faller mange av.

Lederjobb.no har kontakt med de største i landet på lederrekruttering. Samtlige bruker LinkedIn for å finne lederkandidater. Edgar Valdmanis, Mktg.Dir -The Norwegian Computer Society sier "hvis en jobbsøker i 2010 ikke har en LI-profil, så ligger han litt etter skjema for å si det sånn".

Robert Nash, tidligere Country Manager Futurestep og Regional Director Manpower sier at mange er frustrert over å legge inn CV gang på gang der de bruker Easycruite, hvorfor skal det være så tungvint når vi tross alt er i 2010??

Nå kan norske ledere ta makten tilbake ved kun å sende sin LinkedIn profil for å vise sin interesse for en stilling. Lederjobb.no er stolt over å være de første i verden med å lansere dette. Linda Firveld, Sales- and Project Manager sier "Det er helt logisk og en god ting å gjøre. Denne diskusjonen går i flere forum, og jeg er av den oppfatning av at en CV er en ferskvare som har null verdi såfremt den ikke til enhver tid er oppdatert med relevant informasjon. De fleste har en greit oppdatert LI-profil.

LinkedIn har en helt unik profil med 499 av Forbes 500 selskaper er representert, fra direktørnivå og oppover, og 150 000 registrerte brukere bare i det sentrale Osloområdet, hvorav 66 000 har ordet "manager" i tittelen sin.

Lederjobb.no er en nisjeportal kun for lederstillinger og prøver bevisst å utnytte søkemotorene og sosiale medier i sin markedsføring. Vår nylansering med LinkedIn-profil bekrefter dette.

Jobbtelegrafen AS, Torsvik, 5337 Rong, Telefon 970 07 168
Mail: post@lederjobb.no
Personvernerklæring