De opplysninger som du gir om navn, adresse og e-postadresse blir kun lagret i vår database for å yte deg tjenesten du har bedt om. Vi garanterer at vi ikke uten ditt ytterligere samtykke distribuerer opplysninger om personalia til andre kommersielle aktører. Vi garanterer også for at informasjon om ditt brukermønster ikke vil bli videreformidlet. Opplysningene vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig for at vi skal kunne oppfylle vår kontraktsforpliktelse overfor deg. Du har mulighet til å slette deg som bruker når du måtte ønske det.  

Personvernerklæring (Privacy policy) for besøk på nettstedet

Behandling av personopplysninger skjer i henhold til personvernlovgivningen. I utgangspunktet er du anonym ved besøk på stillingsportalen. Ved besøk registreres kun din datamaskins domenenavn (IP-adresse), ikke din e-postadresse.

Besøk på dette nettstedet registreres kun som anonym informasjon. Informasjonen brukes til statistisk måling og analyse for å forbedre nettstedets funksjonalitet. Informasjonen inneholder ikke identifiserbare personlige opplysninger.

Til denne målingen brukes cookies og script fra analyseverktøyet Indextools fra Yahoo! Service. Yahoo! samler informasjon for å forbedre sine globale produkter og tjenester. Yahoo!s retningslinjer for personvern gir deg rett til å nekte Yahoo! i å bruke disse besøksdata. Bruk denne linken dersom du vil velge deg ut av Yahoo!s bruk av anonyme data.

Ønsker du ytterligere informasjon, kan du kontakte oss på post@skift.no. Mer informasjon om personvern finner du på Datatilsynets hjemmeside http://www.datatilsynet.no

Jobbtelegrafen AS, Torsvik, 5337 Rong, Telefon 970 07 168
Mail: post@lederjobb.no
Personvernerklæring