Kategorisjef/Prosjektleder, Sørlandschips - Scandza

Kode: 24265
Denne annonsen er utgått på dato

Sørlandschips er Norges sterkeste chipsmerke og raskest voksende snacksselskap med produkter innen chips, popcorn, sjokolade og nøtter. Sørlandschips er en del av Scandza, et offensivt nordisk næringsmiddelkonsern som eier selskaper og merkevarer som Synnøve Finden, Finsbråten, Brøderna Nilsson, Berit Nordstrand Smarte Nytelser, Bisca, Bonaventura og Scandza Sales. I tillegg distribuerer Scandza Vitamin Well, Nobe, Nocco og Peppes Pizza dagligvareprodukter.

Kan du bli best i landet på marketing, innovasjon og konseptutvikling?

Til en av markedets mest spennende merkevarer i sterk vekst søker vi nå deg som har potensial og vilje til å bli best i landet på marketing, innovasjon og konseptutvikling innen FMCG/dagligvaresektoren.

Årets mest spennende og utfordrende marketingjobb?

KATEGORISJEF/PROSJEKTLEDER
SØRLANDSCHIPS

Dette er jobben for deg som brenner for å jobbe med å utvikle en av Norges sterkeste merkevarer.

For å lykkes i denne rollen må du være offensiv, sulten og utpreget fleksibel.

Du er en faglig sterk merkevarebygger med erfaring og lidenskap for produktutvikling, lanseringsprosjekter og kategoriutvikling innen FMCG og næringsmidler.

Som prosjektleder er du suveren! Du motiveres av å følge opp fra A-Å samt sørge for at alt er på plass gjennom gode rutiner og sterk struktur.

I vårt team må du være både analytisk sterk, kreativ og opptatt av trender og innsikt slik at du kan utvikle gode konsepter. Du evner også å jobbe både strategisk og operativt og har forståelse for hele verdikjeden.

Vi er et offensivt selskap med et sterkt kundefokus. Vi samarbeider tett med våre kunder og du må trives med kundekontakt. Du vet å skape engasjement i dine presentasjoner og lytte til kundenes behov og ønsker samtidig som du står opp for dine ideer og løsninger.

Hos oss er det tempo. Du må evne å snu deg raskt, ha genuin interesse for å skape vekst og være lidenskapelig opptatt av å se resultater av ditt eget arbeid. Derfor er det viktig at du er rask og effektiv, tar eierskap til alt du gjør, er svært selvstendig og tør å ta beslutninger.

Du bør ha en god teoretisk bakgrunn, gjerne en master innen økonomi/ finans eller marketing samt minst tre til fem års erfaring med markeds-/kategoriarbeid og prosjektledelse. Konkret erfaring fra FMCG er en fordel.

Er du i tillegg tilpasningsdyktig, tåler press, har stor arbeidskapasitet og er hyggelig å samarbeide med, så vil vi gjerne høre fra deg. Vi kan love deg en morsom reise!

Slå på tråden til vår rådgiver i denne rekrutteringsprosessen, Nina Merethe Andersen, Managing Partner i Panamera|IMD International Search Group, telefon 920 33 785, hvis du har spørsmål eller noe du ønsker å diskutere.

Send søknad så fort som mulig til Peder Juland, Research Manager, peder@panamera-search.no.

Vennligst referer til Lederjobb.no i søknaden.

Fakta om stillingen

Firma Sørlandschips - Scandza
Sted 1414 Trollåsen
Tittel Kategorisjef/Prosjektleder, Sørlandschips - Scandza
Kategori Industri/Produksjon
  Nærings- og nytelsesmidler
Kategori Konsulenter/Frie yrker
  Forretningsutvikling/Strategi
Kategori Salg/Markedsføring
  Markedsføring
Kategori Salg/Markedsføring
  Produktsalg
Kategori Varehandel
  Agentur- engroshandel

Kontakt

Kontakt Nina Merethe Andersen
Tittel Managing Partner
Mobil 920 33 785

Kontakt

Kontakt Peder Juland
Tittel Research Manager
Mobil 938 16 535
Jobbtelegrafen AS, Torsvik, 5337 Rong, Telefon 970 07 168
Mail: post@lederjobb.no
Personvernerklæring